Pierre Ferrand Dry Curaçao Yuzu + Citadelle Juniper Décadence
V sete nájdete 2 produkty
Ferrand Dry Curaçao Yuzu je kreatívny twist na klasické pomarančové Dry Curaçao z dielne Cognac Ferrand.
Vyrába sa z celého Yuzu a je zmiešané s brandy a koňakom Ferrand. Ide o oživenie starého receptu z 19. storočia.
Yuzu používané pri výrobe Ferrand Dry Curaçao Yuzu, pochádza z L'Agrumiste, biodiverzného sadu v Stredomorí, ktorý sa špecializuje na viac ako 250 exotických druhov ovocia. Zvyčajne sa zbiera na jeseň prísnym procesom ručného zberu. Pri výrobe Ferrand Dry Curaçao Yuzu sa kvôli zachyteniu skutočnej esencie citrusov ponechávajú plody na stromoch až do dosiahnutia najvyššej zrelosti a zbierajú sa až neskoro v sezóne.
Aróma: Yuzu, mandarínka, vanilka, marcipán, ružové lupene, korenie a mäta.
Chuť: Bohatá so silným citrusovým profilom (yuzu, mandarínka a limeta), tropické ovocie, mandle, slivky, karamel, muškátový oriešok a čajové listy.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento likér ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie likéry v našej ponuke.
Limitovaný gin od francúzskej značky Citadelle vznikol ku 25. výročiu značky. Prvýkrát bola táto špeciálna limitka odhalená na otvorení novej destilérie značky Citadelle. Gin obsahuje rovnakých 19 bylín a botaník, ako Citadelle Original, avšak boli použité v pozmenených pomeroch. Čo je na tomto gine naozaj výnimočné, je jeho zrenie vo veľmi unikátnych malých 100 litrových súdkoch z borievkového dreva po dobu jedného mesiaca. Sudy sú vypálené, čo dodáva ginu unikátnu zadymenú chuť a arómu.
Aróma: Svieža a intenzívna, výrazná je borievka, pomarančová kôra, bylinky a mäta.
Chuť: Zamatová, horko-sladká chuť plná borievky, korenia, kokosu, zázvoru a muškátového oriešku.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento gin ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie giny v našej ponuke.
Recenzie a hodnotenie
Ferrand Cognac je značka nadväzujúca na viac ako 200 ročnú tradíciu výroby francúzskeho koňaku. Za svoje výborné renomé vďačí najmä master blenderovi Alexandrovi Gabrielovi, ktorý oživil pôvodné koňakové receptúry 18. a 19. storočia a obohatil ich o súčasné trendy.