Mathilde Liqueur Péche
Popis
Ovocné likéry Mathilde sú ručne vyrábané francúzske likéry. Likéry Mathilde sú úplne prírodné - nikdy do nich nie sú pridané žiadne stabilizátory ani konzervačné látky.
Bellini
- 30 ml Matilde Péche
- 120 ml Champagne
Nalejte Matilde Péche do vychladeného pohára na stopke a dolejte vaše obľúbené Champagne. Ozdobte marachino čerešňou
Viničné broskyne používané na výrobu Mathilde Péche sú malé broskyne s tvrdou šupkou a stredne jemnou bielou dužinou s obzvlášť bohatou arómou. Sú považované za najchutnejšiu odrodu broskýň. Viničné broskyne sú neuveriteľne šťavnaté, napriek svojej malej veľkosti, s intenzívnou zvodnou chuťou. Pri výrobe Mathilde Péche sú využívané iba viničné broskyne pestované vo Francúzsku, ktoré sú ručne vyberané, aby sa zabezpečila ich čerstvosť. Šupka, dužina a kôstka broskýň sa macerujú v alkohole. Celá broskyňa sa tak využíva na extrakciu čo najväčšieho množstva jej chuti a vône. Pridá sa malé množstvo cukru a pridá sa voda, aby likér dosiahol požadované percento alkoholu a dotvorila sa výrazne príjemná chuť likéru.
O značke
Ovocné likéry Mathilde sú ručne vyrábané francúzske likéry. Dnes spoločnosť Maison Ferrand starostlivo dohliada na výrobu likérov Mathilde a snaží sa rok čo rok odovzdávať svoj "Savoir-faire". Poľnohospodári, ktorí pestujú ovocie pre Mathilde, sa riadia tradičnými poľnohospodárskymi technikami a zbierajú iba to najčerstvejšie ovocie v najvyššej zrelosti, aby boli zachytené tie najvýraznejšie chute.
Výsledkom je luxusný likér z Francúzska, úžasne prispôsobiteľný na miešanie do kokteilov, používanie pri pečení a varení tak, ako to robili naše staré mamy, na polievanie ovocia a dezertov, miešanie so sódou a mnoho ďalších variácií.
Likéry Mathilde sú úplne prírodné - nikdy do nich nie sú pridané žiadne stabilizátory ani konzervačné látky.
Technika výroby každého likéru Mathilde je špecifická pre konkrétnu odrodu ovocia. Pre Mathilde Péche, Cassis a Framboise sa likéry vyrábajú z macerovaním čerstvého ovocia, aby sa získali všetky ich arómy a chute. Mathilde Poire získava svoju typickosť destiláciou svojich ingrediencií v kotlíkových destilačných prístrojoch. Pri výrobe všetkých likérov Mathilde sa plody niekoľko týždňov macerujú v alkohole pod dohľadom výrobného tímu, ktorý každý z týchto macerátov niekoľkokrát denne starostlivo premieša. Ovocie sa po dokončení procesu odstráni a pridá sa malé množstvo filtrovanej vody, aby sa postupne znižovalo percento alkoholu.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento likér ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie likéry v našej ponuke.
Recenzie a hodnotenie
Ovocné likéry Mathilde sú ručne vyrábané francúzske likéry. Dnes spoločnosť Maison Ferrand starostlivo dohliada na výrobu likérov Mathilde a snaží sa rok čo rok odovzdávať svoj "Savoir-faire". Poľnohospodári, ktorí pestujú ovocie pre Mathilde, sa riadia tradičnými poľnohospodárskymi technikami a zbierajú iba to najčerstvejšie ovocie v najvyššej zrelosti, aby boli zachytené tie najvýraznejšie chute.
Výsledkom je luxusný likér z Francúzska, úžasne prispôsobiteľný na miešanie do kokteilov, používanie pri pečení a varení tak, ako to robili naše staré mamy, na polievanie ovocia a dezertov, miešanie so sódou a mnoho ďalších variácií.