Ferrand Cognac Single Cask 2012 Banyuls, Slovakia Edition, GIFT + Ferrand Cognac The Collection Box
V sete nájdete 2 produkty
Ferrand Cognac odhaľuje kolekciu koňakov Single Cask. Prvýkrát v histórii otvára Master Blender koňakov Ferrand Alexandre Gabriel dvere do svojej súkromnej zbierky jedinečných single cask koňakov Premier Cru, ktorá bola doteraz ukrytá v Chai Paradis.
Tieto jedinečné koňaky sa už nikdy nezopakujú, ale majú spoločnú črtu: každý je dôkazom veľkolepého Grande Champagne a savoir-faire zdokonaľovaného po stáročia.
Z tejto krásnej kolekcie sme pre vás vybrali dva druhy, ktoré sú určené a personalizované špeciálne pre slovenský trh:
- Pierre Ferrand Single Cask 2012 Banyuls
- Pierre Ferrand Single Cask 2013 Tokaji
Pierre Ferrand Single Cask 2012 Banyuls je vyrobený z hrozna odrody Ugni Blanc. Dohromady existuje 20 sudov tohto limitovaného koňaku pre celý svet. Koňak zrel 8 rokov v sudoch z francúzskeho dubu (v nových aj v sudoch po koňaku) a následne zrel 1 rok v ex-Banyuls sudoch.
Pozor - limitované množstvo. Možnosť objednať len 2 kusy na zákazníka.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento koňak ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie koňaky v našej ponuke.
Luxusný darčekový set Ferrand Cognac The Collection Box. Chcete sa stať koňakovým expertom, ale neviete kde začať? Tento výnimočný box vás prevedie záhadným svetom koňakov. Nielenže vyskúšate 4 výborné koňaky, ale v balení nájdete QR kód na exkluzívnu online masterclass s majstrom koňakových pivníc Alexandre Gabrielom.
Set obsahuje:
- 1x 10cl 1840 Original Formula
- 1x 10cl Ambré
- 1x 10cl 10 Générations
- 1x 10cl Double Cask
Čo ďalej?
Chceli by ste tento koňak ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie koňaky v našej ponuke.
Recenzie a hodnotenie
Ferrand Cognac je značka nadväzujúca na viac ako 200 ročnú tradíciu výroby francúzskeho koňaku. Za svoje výborné renomé vďačí najmä master blenderovi Alexandrovi Gabrielovi, ktorý oživil pôvodné koňakové receptúry 18. a 19. storočia a obohatil ich o súčasné trendy.