Claude Chatelier VSOP + Claude Chatelier VS ZADARMO
V sete nájdete 2 produkty
Kvalitný koňak za bezkonkurenčnú cenu
Farba: Koňak má svetlú farbu s jantárovým odtieňom.
Aróma: Vôňa koňaku ukazuje harmonické zloženie korenia, zrelého ovocia (marhuľový, hruškový), citrusových plodov (pomarančovej, citrónovej kôry), vanilky a dubu.
Chuť: Suchá, ovocná, ale zároveň korenistá chuť s dobrou štruktúrou, ľahké pitie.
Podávanie: Koňak slúži ako digestív v čistej forme.
Príbeh
Meno Chatelier je poctou najvzdialenejšiemu pôvodu koňaku. Prvé eaux-de-vie v Cognacu boli vytvorené na západnom pobreží jeho viníc a historicky to boli miestni mnísi, ktorí rozvíjali umenie destilácie.
V roku 1166, v srdci ostrova zvanom Île de Ré, bolo založené jedno z najstarších cisterciánskych opátstiev. Jeho meno: l'Abbaye des Chateliers. Toto jedinečné miesto bolo po dlhú dobu epicentrom destilácie vín z regiónu týmito učenými mníchmi... a Alexandre Gabriel, tak vytvoril Claude Chatelier Cognac v roku 1989.
Koňaky
Claude Chatelier Cognac sa vyrába z hroznových vín z najkvalitnejších viníc v najlepšom koňaku Crus. Destiluje sa v malých medených nádobách s hmotnosťou 25 hektolitrov podľa starých, tradičných interných metód. Koňak pomaly zreje v malých francúzskych dubových sudoch v chladných a vlhkých pivniciach, ktoré podporujú jeho jemnú premenu. Umelé miešanie, o ktoré sa stará majster pivnice, dodáva tomuto koňaku vynikajúcu rovnováhu.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento koňak ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie koňaky v našej ponuke.
Kvalitný koňak za bezkonkurenčnú cenu
Farba: Svetlá, zlatohnedá.
Aróma: Jemná, sladká aróma koňaku ukazuje kvetinové tóny, zrelého hrozna a dreva.
Chuť: Vo výraznom koňaku nájdete hrejivú chuť. Dominuje vanilka, lieskové oriešky, sušené ovocie, korenie.
Podávanie: Koňak sa môže piť samostatne alebo s ľadom, alebo kľudne v drinku.
Príbeh
Meno Chatelier je poctou najvzdialenejšiemu pôvodu koňaku. Prvé eaux-de-vie v Cognacu boli vytvorené na západnom pobreží jeho viníc a historicky to boli miestni mnísi, ktorí rozvíjali umenie destilácie.
V roku 1166, v srdci ostrova zvanom Île de Ré, bolo založené jedno z najstarších cisterciánskych opátstiev. Jeho meno: l'Abbaye des Chateliers. Toto jedinečné miesto bolo po dlhú dobu epicentrom destilácie vín z regiónu týmito učenými mníchmi ... a Alexandre Gabriel, tak vytvoril Claude Chatelier Cognac v roku 1989.
Koňaky
Claude Chatelier Cognac sa vyrába z hroznových vín z najkvalitnejších viníc v najlepšom koňaku Crus. Destiluje sa v malých medených nádobách s hmotnosťou 25 hektolitrov podľa starých, tradičných interných metód. Koňak pomaly zreje v malých francúzskych dubových sudoch v chladných a vlhkých pivniciach, ktoré podporujú jeho jemnú premenu. Umelé miešanie, o ktoré sa stará majster pivnice, dodáva tomuto koňaku vynikajúcu rovnováhu.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento koňak ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie koňaky v našej ponuke.