Mathilde Liqueur Framboise + Mahiki Coconut Tiki Mug Set zadarmo
V sete nájdete 2 produkty
Na výrobu Mathilde Framboise sa používajú až tri odrody malín. Prvá, nazývaná Lloyd George, pochádza zo Škótska a je obzvlášť známa pre svoje bobuľové ovocie. Ďalšie dve odrody, obe z Burgundska, sú Rose de Plombieres a Violette de Boux. Maliny sa vylisujú na kašu a potom sa pridajú do alkoholového základu na maceráciu.
Maliny Lloyd George sa používajú predovšetkým pre svoju žiarivú farbu, zatiaľ čo intenzívna aróma pochádza hlavne z bobúľ z Burgundska. Práve táto zmes troch odrôd vytvára dokonalú chuť likéru.
O značke
Ovocné likéry Mathilde sú ručne vyrábané francúzske likéry. Dnes spoločnosť Maison Ferrand starostlivo dohliada na výrobu likérov Mathilde a snaží sa rok čo rok odovzdávať svoj "Savoir-faire". Poľnohospodári, ktorí pestujú ovocie pre Mathilde, sa riadia tradičnými poľnohospodárskymi technikami a zbierajú iba to najčerstvejšie ovocie v najvyššej zrelosti, aby boli zachytené tie najvýraznejšie chute.
Výsledkom je luxusný likér z Francúzska, úžasne prispôsobiteľný na miešanie do kokteilov, používanie pri pečení a varení tak, ako to robili naše staré mamy, na polievanie ovocia a dezertov, miešanie so sódou a mnoho ďalších variácií.
Likéry Mathilde sú úplne prírodné - nikdy do nich nie sú pridané žiadne stabilizátory ani konzervačné látky.
Technika výroby každého likéru Mathilde je špecifická pre konkrétnu odrodu ovocia. Pre Mathilde Péche, Cassis a Framboise sa likéry vyrábajú z macerovaním čerstvého ovocia, aby sa získali všetky ich arómy a chute. Mathilde Poire získava svoju typickosť destiláciou svojich ingrediencií v kotlíkových destilačných prístrojoch. Pri výrobe všetkých likérov Mathilde sa plody niekoľko týždňov macerujú v alkohole pod dohľadom výrobného tímu, ktorý každý z týchto macerátov niekoľkokrát denne starostlivo premieša. Ovocie sa po dokončení procesu odstráni a pridá sa malé množstvo filtrovanej vody, aby sa postupne znižovalo percento alkoholu.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento likér ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie likéry v našej ponuke.
Mahiki Coconut vás zavedie do horúcich vôd Karibiku a Polynézie. Práve z týchto dvoch oblastí totiž pochádzajú rumy použité na výrobu Mahiki. Inšpirácia na vznik tohto likéru prišla z takzvanej "Tiki kultúry", ktorá je špeicifická svojim vizuálnym umením, ale aj lahodnými koktailmi pripravovanými v špeciálnych Tiki pohároch.
Každé balenie Mahiki Coconut vás prekvapí
Mahiki Coconut sa predáva v sete s originálnym Tiki pohárom. Celkovo existujú štyri farby týchto pohárov, ktoré sú náhode prerozdelené naprieč všetkými baleniami. Objednajte si váš set a nechajte sa prekvapiť, aká farba poháru vám príde. Dokážete vyskladať zbierku všetkých štyroch farieb pohárikov?
Tiki kultúra sa v súčasnosti teší rastúcej popularite najmä v oblasti Severnej Ameriky, Karibiku ale aj v Európe. Vzniká množstvo nových barov, ktoré sú ladené práve v tropickom Tiki štýle. Nasadnite aj vy na túto vlnu a preneste si kúsok tropickej nálady aj do pohodlia vášho domu.
Ako si najlepšie vychutnáte likér Mahiki Coconut?
Vďaka svojej jemnej a sladkej chuti si Mahiki Coconut viete vychutnať na nespočetné množstvo spôsobov. Samotný, na ľade alebo v koktailoch, Mahiki Coconut vždy spraví svoju prácu viac než dobre.
Pre inšpiráciu na miešané drinky pripájame chutný recept:
Mahiki Pineapple
Ingrediencie:
- 50ml Mahiki Coconut
- 30ml kokosového sirupu
- 20ml čerstvej limetkovej šťavy
- 30ml ananásovej šťavy
Postup:
Ingrediencie pridajte do shakeru naplneného ľadom a dobre prestraste. Ak doma nemáte shaker, postačí aj zaváraninový pohár. Naplňte váš Mahiki Tiki pohár ľadom a preceďte do neho obsah shakeru. Váš tropický koktail môžete ozdobiť plátkom čerstvého ananásu.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento likér ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie likéry v našej ponuke.
Recenzie a hodnotenie
Ovocné likéry Mathilde sú ručne vyrábané francúzske likéry. Dnes spoločnosť Maison Ferrand starostlivo dohliada na výrobu likérov Mathilde a snaží sa rok čo rok odovzdávať svoj "Savoir-faire". Poľnohospodári, ktorí pestujú ovocie pre Mathilde, sa riadia tradičnými poľnohospodárskymi technikami a zbierajú iba to najčerstvejšie ovocie v najvyššej zrelosti, aby boli zachytené tie najvýraznejšie chute.
Výsledkom je luxusný likér z Francúzska, úžasne prispôsobiteľný na miešanie do kokteilov, používanie pri pečení a varení tak, ako to robili naše staré mamy, na polievanie ovocia a dezertov, miešanie so sódou a mnoho ďalších variácií.