Malecon 10 Y.O., GIFT + Chocolate Amatller 70% Ekvádor, 70g
V sete nájdete 2 produkty
Prémiový rum jantárovej farby z liehovaru Carribean Spirits Panama je vyrobený podľa starej kubánskej receptúry. Rum zreje približne 10 rokov v tradičných dubových sudoch po bourbone a získava tak svoj osobitý nádych.
Farba: Tmavo jantarova
Vôňa: Jemná, drevitá vôňa, vanilka, tóny crème brûlée.
Chuť: Jemná, príjemne sladká, tóny kávy, kakaa.
Záver: Dlhotrvajúci.
Charakter: Ideálne pre nováčikov v staršom rume alebo pre tých, ktorí majú radi sofistikovanejšiu chuť rumu.
Servírovanie: Chutné samotné na s ladom alebo v klasickom daiquiri či mojite.
Rum Malecon je oslavou prepojenia panamskej remeselnej zručnosti výroby rumov so znalosťami blendovania pochádzajúcimi od kubánskych master blenderov. Zakladateľ značky Marco Savio sa počas svojich ciest po Južnej Amerike dlhé roky učil od tých najlepších majstrov, aby mohol následne svetu predostrieť skoncentrované znalosti v rumoch Malecon. V ponuke značky nájdete množstvo skvelých fliaš, od mladých rumov určených pre chutné koktejly až po veľmi staré ročníkové rumy, ktoré uspokoja aj skutočných rumových znalcov.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento rum ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie rumy v našej ponuke.
Vyrobené z 70 % kakaových bôbov z Ekvádoru a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ekvádorské kakao typu Arriba je kakao Forastero, ktoré patrí do skupiny kakaa s „jemnou príchuťou“. Je to harmonické a jemné kakao s ľahkými kvetinovými nádychmi, ktoré sa v dokonalej rovnováhe spájajú s tónmi orieškov.
Zloženie: Kakaová pasta z Ekvádoru, cukor.
Obsah kakaovej sušiny: min. 70%.
Krajina pôvodu: Španielsko, Barcelona.
CHOCOLATE AMATLLER
Čokoláda Amatller bola založená v Barcelone v roku 1797 ako rodinný podnik. Po viac ako dvoch storočiach výroby čokolád najvyššej kvality je jednou z najstarších v Európe. Čokoláda je spracovaná spôsobom bean-to-bar čo znamená že celé spracovanie čokolády, vrátane praženia kakaových bôbov, vykonáva Chocolate Amatller.
Čokolády Amatller sú balené v secesných reprodukciách krásne ilustrovaných obalov a krabičiek ktoré navrhovali významní umelci ako Rafael de Penagos alebo Alfonz Mucha. Tieto krabičky značka pôvodne používala koncom 19. storočia.
Čo ďalej?
Chceli by ste túto čokoládu ochutnať? Výborne! Pridajte si ju do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie čokolády v našej ponuke.
Recenzie a hodnotenie
Rum Malecon je oslavou prepojenia panamskej remeselnej zručnosti výroby rumov so znalosťami blendovania pochádzajúcimi od kubánskych master blenderov. Zakladateľ značky Marco Savio sa počas svojich ciest po Južnej Amerike dlhé roky učil od tých najlepších majstrov, aby mohol následne svetu predostrieť skoncentrované znalosti v rumoch Malecon.