Barsol Pisco Quebranta
Popis
Barsol Pisco sa vyrába v Bodega San Isidro. Všetko hrozno používané pre Barsol Pisco sa pestuje vo vlastných priestoroch v okolí pivníc.
Barsol Pisco sa vyrába v Bodega San Isidro. Všetko hrozno používané pre Barsol Pisco výrobca pestuje vo vlastných priestoroch v okolí pivníc, ktoré sa môžu spoľahnúť na takmer 100-ročné skúsenosti s výrobou vysoko kvalitného pisca. Barsol Quebranta sa vyrába v malých dávkach; nepridáva sa voda ani žiadne iné zložky, čím sa vytvára výnimočný spirit vynikajúcej čistoty, priezračnosti a hladkosti.
Barsol Quebranta, vysoko ocenený za svoju vynikajúcu chuť, sa môže pochváliť jemnými vôňami a chuťami sena, banánov, pečiva a zrelého tmavého bobuľového ovocia, ktoré sú doplnené jemnými citrusovými tónmi, marhuľovým kvetom s pekanovými a tmavými čokoládovými tónmi. Tie sa následne rozvinú do zvodne dlhého a elegantného záveru.
BARSOL PISCO
Barsol, je vyrabaný v malých dávkach a plnený do fliaš. Je to špičkové remeselné Pisco z Ica v Peru. Destilované do fliaš, kde do jedinej hroznovej šťavy sa nepridáva voda ani iné prísady, ktoré sa pred destiláciou fermentujú na dokonalé víno, čím sa vytvára výnimočný duch vynikajúcej čistoty, jasnosti a hladkosti. Barsol, vysoko ocenený za svoju vynikajúcu chuť, je dokonalou odmenou pre všetky príležitosti.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento likér ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie likéry v našej ponuke.
Recenzie a hodnotenie
V roku 2002 Carlos Ferreyros a Diego Loret kúpili Bodega San Isidro, historický liehovar založený v roku 1919 v údolí Ica v okrese Pueblo Nuevo v Peru. Od roku 2002 sa v novom objekte vyrába Pisco najvyššej kvality, ktoré získalo množstvo medzinárodných ocenení a zameriava sa na zachovanie remeselného štýlu produktu. Od roku 2005 sa Barsol stal najexportovanejším Pisco v Peru.
Barsol, je vyrabaný v malých dávkach a plnený do fliaš. Je to špičkové remeselné Pisco z Ica v Peru. Destilované do fliaš, kde do jedinej hroznovej šťavy sa nepridáva voda ani iné prísady, ktoré sa pred destiláciou fermentujú na dokonalé víno, čím sa vytvára jeho výnimočný duch vynikajúcej čistoty, jasnosti a hladkosti.