Barsol Pisco Mosto Verde Italia
Popis
Destilované z čiastočne prekvaseného vína vyrobeného zo 100% hrozna Italia z údolia Ica v Peru.
Chuť a vôňa
hroznohruškatropické ovociemelón |
---|
Barsol Mosto Verde Italia je Pisco vyrobené z polofermentovaného hrozna Italia. Hrozno Italia (Uva Italia) je stolové hrozno pôvodom z Francúzska. V Peru je klasifikované ako aromatické hrozno na výrobu Pisca a teší sa veľkej obľube vďaka svojej kvetinovej, ovocnej vôni.
Vo variante pisco Mosto Verde (zelená šťava) je hroznová šťava len čiastočne prekvasená a obsahuje tak zvyškový cukor. Kým fľaša jednoduchých Piscos v Barsole je vyrobená z približne 5 kg hrozna, fľaša Mosto Verde vyžaduje celých 10 kg.
Námaha stojí za to: Proces Mosto Verde uvoľňuje najjemnejšie hroznové arómy a vysokokvalitné pisca sú vynikajúce pre čistý pôžitok.
Hrozno Italia ukazuje svoj plný ovocný, šťavnatý potenciál v tomto neuveriteľne zelenom výraze.
Vôňa: Veľmi komplexná, jemná vôňa čerstvého hrozna, zelených jabĺk, horkosladkých citrusov (pomaranč, citróny, limetky), medových tónov a lupeňov ruží.
Chuť: bohatá elegantná kombinácia tropického ovocia s výraznými tónmi melóna a hrušky, citrusových plodov a zlatých hrozienok.
Záver: nádherne jemný a zvodný na podnebí, harmonicky integrovaná, jemná a rafinovaná textúra s dlhotrvajúcim záverom.
Ideálne na prípravu klasického Martini.
BARSOL PISCO
Barsol, je vyrabaný v malých dávkach a plnený do fliaš. Je to špičkové remeselné Pisco z Ica v Peru. Destilované do fliaš, kde do jedinej hroznovej šťavy sa nepridáva voda ani iné prísady, ktoré sa pred destiláciou fermentujú na dokonalé víno, čím sa vytvára výnimočný duch vynikajúcej čistoty, jasnosti a hladkosti. Barsol, vysoko ocenený za svoju vynikajúcu chuť, je dokonalou odmenou pre všetky príležitosti.
Čo ďalej?
Chceli by ste tento likér ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie likéry v našej ponuke.
Recenzie a hodnotenie
V roku 2002 Carlos Ferreyros a Diego Loret kúpili Bodega San Isidro, historický liehovar založený v roku 1919 v údolí Ica v okrese Pueblo Nuevo v Peru. Od roku 2002 sa v novom objekte vyrába Pisco najvyššej kvality, ktoré získalo množstvo medzinárodných ocenení a zameriava sa na zachovanie remeselného štýlu produktu. Od roku 2005 sa Barsol stal najexportovanejším Pisco v Peru.
Barsol, je vyrabaný v malých dávkach a plnený do fliaš. Je to špičkové remeselné Pisco z Ica v Peru. Destilované do fliaš, kde do jedinej hroznovej šťavy sa nepridáva voda ani iné prísady, ktoré sa pred destiláciou fermentujú na dokonalé víno, čím sa vytvára jeho výnimočný duch vynikajúcej čistoty, jasnosti a hladkosti.